A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копичинецька міська рада
Kopychyntsi City Council

У Гусятинському районномусекторі зпитаньпробації підписано договір з волонтером пробації

Дата: 11.03.2020 09:30
Кількість переглядів: 726

У Гусятинському районномусекторі зпитаньпробації

підписано договір з волонтером пробації

 

Відповідно до Положення про організацію діяльності волонтерів пробації, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 17.01.2017 № 98/5,діяльність волонтерів пробації здійснюється відповідно до Закону України Про волонтерську діяльність з урахуванням особливостей, визначених Кримінально-виконавчим кодексом України, Законом України Про пробацію та нормативно - правовими актами, щорегулюютьорганізаціюпробації.

Основнимзавданнямволонтерівпробації є сприяння уповноваженому органу з питань пробації у здійсненні нагляду за суб’єктами пробації та проведенні з ними соціально-виховноїроботи.

02 березня 2020 року в приміщенніГусятинського районного сектору з питаньпробації  засприяння начальника  Гусятинського районного сектору Степана Якубівабувпідписанийдоговіріз волонтером НаталієюКришталович-Клим.

Наталія Іванівна за освітою психолог, неодноразово залучалася до співпраці з клієнтами пробації, оскільки працює більше 10 років на посаді  фахівця із соціальної роботи Гусятинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді,  має відповідний досвід роботи, а саме: ввічлива у спілкуванні, легко вступає до діалогу, підтримує тему бесіди, виявляє готовність до своєчасного та відповідного виконання поставлених завдань.

Під час підписання договору з волонтером було обговорено напрямки співпраці: проведення заходів профілактичного та соціально-виховного характеру із клієнтами пробації з метою недопущення ними вчинення повторних кримінальних правопорушень.

Волонтерська діяльність – це дуже важливий і потрібний напрямок у роботі уповноважених органів з питань пробації, тому сподіваємося на позитивний результат в сумісній співпраці з нашим волонтером пробації.

 

Степан Якубів,
начальник Гусятинського районного сектору

філіїДержавної установи “Центр пробації” в Тернопільськійобласті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь