A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копичинецька міська рада
Kopychyntsi City Council

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення вакантної посади директора  Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради»

Дата: 27.07.2021 16:29
Кількість переглядів: 2547

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора 

Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради»

 

Правові підстави проведення конкурсу: відповідно до Рішення сесії Копичинецької міської ради від 15.07.2021 року №509 «Про затвердження Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради, Рішення виконавчого комітету Копичинецької міської ради від 27.07.2021 року №__ «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради».

Найменування і місцезнаходження закладу: Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради»; Тернопільська область, Чортківський район, м. Копичинці, вул. Чайковського, 1.

Основні напрямки діяльності установи: Терцентр надає такі соціальні послуги: соціальна профілактика; соціальна підтримка; соціальний супровід; соціальне обслуговування; консультування; догляд вдома; денний догляд.

Найменування посади: директор Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради».

Умови оплати праці визначаються відповідним Наказом Міністерства соціальної політики України від 18 травня 2015 року №526 «Про умови оплати праці працівників закладів соціального захисту дітей, закладів соціального обслуговування, закладів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді і центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі: визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до Копичинецької міської ради (м.Копичинці, вул.22-го січня, 29) з 27.07.2021 р. по 27.08.2021 р.

Для участі у конкурсі претенденти подають такі документи:

1) ЗАЯВУ про участь у конкурсі за відповідною формою;

2) належним чином завірені копії документа, що посвідчує особу, документа про освіту, трудової книжки або інших документів, що засвідчують досвід роботи;

3) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

4) мотиваційний лист, складений у довільній формі;

5) довідку про відсутність судимості;

6) перспективний план розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору.

Крім зазначених документів, претендент може додатково подавати документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

1) неподання ним повного пакета документів, визначених у пункті 2.2 цього Положення;

2) його невідповідності кваліфікаційним вимогам, визначеним Довідником кваліфікаційних характеристик професій працівників «Випуск 80 «Соціальні послуги», затвердженим наказом Мінсоцполітики від 29 березня 2017 р. № 518;

3) наявності не знятої або не погашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або займатися певними видами діяльності.

Уповноважена особа не пізніше ніж через три робочих дні з дати надходження документів для участі в конкурсі повідомляє претендентам про результати перевірки документів.

Після усунення претендентом недоліків, виявлених у поданих документах, він може подати належним чином оформлені документи повторно у межах встановленого строку для їх подання, визначеного в умовах проведення конкурсу.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста) та спеціальністю відповідної галузі знань; стаж роботи у відповідній сфері діяльності не менше, ніж 5 років.

Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість: конкурс   на  заміщення   вакантної   посади   директора   відбудеться 31 серпня 2021 року у приміщенні Копичинецької міської ради (м.Копичинці, вул. 22-го січня, 29)

Переможець конкурсу визначається за результатами:

1) перевірки на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг);

2) оцінювання презентації (викладеної державною мовою) перспективного плану розвитку надавача соціальних послуг комунального сектору, відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо зазначеної презентації.

Оцінювання учасників конкурсу відбувається усіма членами конкурсної комісії згідно відповідних КРИТЕРІЇВ.

Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Онофрійчук Дмитро Михайлович, 097 659 84 85, kopychyntsi.law@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

Порядок проведення конкурсного відбору та критерії оцінювання учасників конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Копичинецької міської ради».

 

І етап конкурсного відбору. Перевірки на знання законодавства України (Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг)  проводиться шляхом складання іспиту.

          Перед проходженням іспиту кожен кандидат пред’являє паспорт або документ, який посвідчує особу.

          Під час проведення іспиту кандидатам забороняється користуватися додатковими електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один
з одним. У разі порушення зазначених вимог кандидат відсторонюється
від подальшого проходження конкурсу, про що складається відповідний акт, який підписується присутніми членами конкурсної комісії.

Екзаменаційні білети затверджуються головою конкурсної комісії. До кожного білета включається по три питання на перевірку знання Закон України «Про соціальні послуги», інші нормативно-правові акти у сфері надання соціальних послуг, державні стандарти надання соціальних послуг.

Кількість екзаменаційних білетів має бути не менше 10.

Іспит складається державною мовою письмово за екзаменаційними білетами, які пропонуються кандидату за його вибором і відкриваються у присутності кандидатів на заміщення вакантних посад під час складання іспиту.    

При підготовці відповідей на питання білета кандидат здійснює записи на аркуші з печаткою Копичинецької міської ради. Перед відповіддю обов'язково вказуються прізвище, ім'я та по батькові кандидата, номер білета та питання, зазначені у білеті.

Після підготовки відповідей на аркуші проставляються підпис кандидата та дата складання іспиту.      

Загальний час для проведення іспиту становить не більше 60 хвилин.

Для оцінки знань кандидатів використовується п'ятибальна система:

  1. п'ять балів виставляються кандидатам, які виявили глибокі знання Закону України «Про соціальні послуги», інших нормативно-правових актів у сфері надання соціальних послуг, державних стандартів надання соціальних послуг;
  2. чотири бали виставляються кандидатам, які виявили повні знання вище вказаних нормативно-правових документів;
  3. три бали виставляються кандидатам, які виявили розуміння поставлених питань в обсязі, достатньому для подальшої роботи.
  4. два бали виставляються кандидатам, які розуміють основні поняття нормативно-правових актів, але в процесі відповіді допустили значну кількість помилок;
  5. один бал виставляється кандидатам, які не відповіли на питання у встановлений строк.

Після закінчення часу, відведеного на складання іспиту, проводиться перевірка відповідей та їх оцінювання. Оцінка проводиться усіма членами комісії. Члени конкурсної комісії приймають рішення щодо оцінки відповіді на кожне питання екзаменаційного білета. Такі оцінки виставляються на аркуші з відповідями кандидата.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь