A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копичинецька міська рада
Kopychyntsi City Council

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та/або очікуваної вартості предмета закупівлі «Капітальний ремонт даху з утепленням горищного перекриття ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Яблунів

Дата: 11.11.2021 21:30
Кількість переглядів: 877

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета
закупівлі, розміру бюджетного призначення та/або очікуваної вартості
предмета закупівлі «Капітальний ремонт даху з утепленням горищного перекриття ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Яблунів по вул. М. Грушевського, 42 Гусятинського району Тернопільської області (корегування)» (Код за ДК 021:2015:45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація) ідентифікаційний номер в електронній системі закупівель:

   UA-2021-11-10-017291-a на очікувану вартість – 3 950 186,40 грн з ПДВ 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 1266 від 16.12.2020 р. «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710», з метою ефективного та раціонального використання коштів для оприлюднення та обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості на офіційному веб-сайті, надаємо інформацію про очікувану вартість, розмір бюджетного призначення і технічні та якісні характеристики предметів закупівлі щодо процедури, оголошеної Відділом освіти, культури, сім’ї. молоді та спорту Копичинецької міської ради у листопаді 2021 року.

Необхідність виконання капітального ремонту обумовлена тим, що покрівля школи за довгі роки експлуатації повністю вичерпала свій ресурс та перебуває в край аварійному стані. Шифер потрісканий від часу і перепаду температур, балки та дерев’яна покрівля горища зношена, частково перегнила, водостічні труби відсутні, дощова вода тече по стінах будівлі. Місцями дах прогнувся та протікає. Періодичні пориви вітру зривають частини шиферу. Через протікання покрівлі в  кабінетах замокає стеля, з’являється пліснява. Комплекс цих природніх негативних факторів ставить під загрозу перебування та навчання учнів у приміщенні школи.

Очікувана вартість предмета закупівлі  та розмір бюджетного призначення визначена на основі зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта: «Капітальний ремонт даху з утепленням горищного перекриття ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Яблунів по вул. М. Грушевського, 42 Гусятинського району Тернопільської області (корегування)», що підтверджений Експертним звітом (позитивним) філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Тернопільській області від 25.10.2021 року №20-0370/01-21.

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі також визначено відповідно до рішення сесії Копичинецької міської ради «Про внесення змін до бюджету Копичинецької територіальної громади на 2021 рік»  від 28 жовтня  2021 року № 929, та інших рішень щодо виділення коштів відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Копичинецької міської ради.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі відбувається виходячи з вимог законодавства України щодо якості аналогічних товарів, робіт або подібних послуг.

Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі: Згідно із проектно-кошторисною документацією та технічним завданням згідно додатку 2 до тендерної документації за посиланням закупівлі: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-11-10-017291-a.

 

 

Т.в.о. начальника відділу освіти, культури, сім’ї,

 молоді та спорту Копичинецької міської ради                                                         Петро КОРІНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь