Копичинецька громада
Kopychyntsi Territorial Community
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога» відбулося у тернопільській податковій

Дата: 01.07.2024 16:44
Кількість переглядів: 58

Фото без описуФото без опису

Спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога» відбулося у тернопільській податковій

 

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДПС у Тернопільській області відбулося спецпогашення марки «Податки. Армія. Перемога». Урочиста подія відбулась за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Руслана Цвігуна, голови Громадської ради при ГУ ДПС у Тернопільській області Михайла Лучка та директора з розвитку мережі Тернопільського регіону «Укрпошти» Тамари Оксюти.

Як зазначив на урочистостях Руслан Цвігун, назва і символізм марки повністю відображає реальний стан речей. Адже, ті, хто зараз легально працює і сплачує податки, вносять свій вклад в обороноздатність нашої країни, а підтримка обороноздатності та наших збройних сил – це якраз і є робота на перемогу.

Новий поштовий випуск «Податки. Армія. Перемога» вводять в обіг в межах всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!». 

Художні поштові марки представлені у вигляді зчіпки. Одна з марок містить зображення монети НБУ номіналом 1 гривня та має додаткову перфорацію у вигляді кола. Друга марка містить зображення гільзи. На зображенні зчіпки можна роздивитись діючі заводи та підприємства: вони працюють, значить сплачують податки, що перетворюються на зброю, а вже завдяки зброї наша армія бореться з ворогом. Таким чином та сама гривня, яка вказана на марці, перетворюється на зброю (гільзу).

Художник марок, КПД, картки та штемпеля “Перший день” – Олександр Нікітюк. Також номінали зчіпки утворюють міжнародну абревіатуру UA.

Кількість зчіпок в аркуші – 3 (6 марок). Тираж – 210 000 примірників. Кожен бажаючий може придбати собі такі марки у відділеннях Укрпошти.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь