A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копичинецька міська рада
Kopychyntsi City Council

Новини

Дата: від до Скинути

Підсумок засідання конкурсних комісій на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти

Копичинецька міська рада інформує: у підсумку засідання конкурсних комісій на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної середньої освіти, до участі в конкурсі було допущено наступних кандидатів:

16:49 02.06.2021

Копичинецька міська рада інформує

До 1липня 2021 року триватиме громадське слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки, що розташована по вул. Шевченка в м. Копичинці Чортківського району Тернопільської області, для розміщення об`єкта громадського харчування ( кафе).

17:11 31.05.2021

Ведення садівництва та земельне законодавство: що потрібно знати?

Часто у жителів громад виникають правові питання щодо ведення садівництва, а саме:  які земельні ділянки можна використовувати для цього, якого розміру та як отримати земельну ділянку безоплатно. Консультацію надають фахівці Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

15:11 28.05.2021

Як створити ставок на власній земельній ділянці?

Чи має право власник земельної ділянки за цільовим призначенням для ведення особистого селянськогогосподарствастворити на ній штучну водойму – ставок? Це питання цікавить багатьох громадян, відповідь на нього надають фахівці Чортківського місцевого центру.

15:08 28.05.2021

Друга серія тренінгів "Трансформація конфлікту та медіація"

20-21 травня в Копичинецькій громаді пройшла друга серія тренінгів "Трансформація конфлікту та медіація". До неї приєднались 25 педагогів із шести шкіл громади для дослідження навичок ненасильницького спілкування та мирного вирішення конфліктів. Учителі дуже вдячні за отримані безцінні знання та досвід. Педагоги спільно з учнями налаштовуються на подальшу клопітку роботу в організації "Школи миру" у рамках проєкту, що реалізується Всеукраїнською Громадською Організацією «Поруч», Фондом громади міста Херсон "Захист" у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та фінансується Інститутом Міжнародних Зав’язків Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) і Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt.

15:10 26.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь