A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копичинецька міська рада
Kopychyntsi City Council

Новини

Дата: від до Скинути

Друга серія тренінгів "Трансформація конфлікту та медіація"

Друга серія тренінгів "Трансформація конфлікту та медіація"

20-21 травня в Копичинецькій громаді пройшла друга серія тренінгів "Трансформація конфлікту та медіація". До неї приєднались 25 педагогів із шести шкіл громади для дослідження навичок ненасильницького спілкування та мирного вирішення конфліктів. Учителі дуже вдячні за отримані безцінні знання та досвід. Педагоги спільно з учнями налаштовуються на подальшу клопітку роботу в організації "Школи миру" у рамках проєкту, що реалізується Всеукраїнською Громадською Організацією «Поруч», Фондом громади міста Херсон "Захист" у партнерстві з Дитячим Фондом Німеччини Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland та фінансується Інститутом Міжнародних Зав’язків Institut für Auslandsbeziehungen (IFA) і Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt.

15:10 26.05.2021

Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Волинської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Черкаської областей на створення "Школи Миру"

Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Волинської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Черкаської областей на створення "Школи Миру"

Оголошено конкурс серед закладів загальної середньої освіти Волинської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Тернопільської, Черкаської областей в проекті «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню».

19:50 18.03.2021

Оголошення!

Оголошення!

Копичинецька міська рада інформує, що до 15 квітня 2021 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів з розроблення детального плану території земельних ділянок, що розташовані в м. Копичинці, для будівництва та обслуговування гаражів і майстерні для демонтажу автомобілів.

09:30 15.03.2021

Проект рішення для розгляду та обговорення

Проект рішення для розгляду та обговорення

Виконавчий комітет Копичинецької міської ради подає для розгляду та обговорення «Проект рішення виконкому «Про погодження та затвердження тарифів на послуги з копання могил, що надаються Копичинецьким МКП «Господар», а саме затвердження вартості копання могил в літній перод з 16 квітня 2021 по 15 жовтня 2021 року в сумі 511.84 грн. за 1 могилу. Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб будуть прийматися за адресою: м. Копичинці, вул. Шевченка, 15, МКП «Господар» протягом 14 календарних днів з дня оприлюднення проекту.

16:00 02.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь