A A A K K K
для людей із порушенням зору
Копичинецька міська рада
Kopychyntsi City Council

Новини

Дата: від до Скинути

Водій, не поспішай, вдома чекають!

Водій, не поспішай, вдома чекають!

Для всіх тих, хто бере безпосередню участь у дорожньо-транспортному пересуванні, здається  що аварії, криваві ДТП це те, що стосується інших, але не вас і ваших близьких. Але є обставини, які вказують, що така думка може бути згубною. Візьмемо до прикладу елементарні й навіть дуже примітивні правила дорожнього руху . Уявіть собі, що коїлося б на дорогах, якщо не було б світлофорів, якщо люди намагалися добратися з однієї частини до іншої, не маючи такої можливості, адже машини усе їдуть і їдуть, не бажаючи зупинитися, аби дати прохід людям. Виникла б плутанина. Не виключено, що це призвело б до багатьох травм та ймовірних смертей. В 2019 року в Україні в ДТП загинуло 3 454 людини, ще 32 736 були травмовані. В цілому на українських дорогах трапилося 160 675 аварій. Основні причини ДТП з постраждалими: Перевищення безпечної швидкості руху-8761 аварій (34% від усіх ДТП з постраждалими); Порушення правил маневрування -5676 (22%); Порушення правил проїзду перехресть - 2132 (8%) Недотримання дистанції -1967 (8%); Порушення правил проїзду пішохідних переходів 1673 (6%); Крім того в 2019 році зареєстровано 5189 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані з них 1216 з загиблими або травмованими. Національна Поліція закликає :  Сумлінно дотримуватись правил дорожнього руху, не варто піддавати ризику себе і інших учасників дорожнього руху.

15:58 03.07.2020

Забезпечення захисту конституційних прав громадян

Забезпечення захисту конституційних прав громадян

Конституція – основний закон країни, який гарантує кожному громадянину права і свободи. Усі мають рівні права та обов’язки та є рівними перед законом. Але часто в житті виникають ситуації, коли потрібно захищати порушені права.   Куди звертатися за допомогою?

15:16 03.07.2020

Встигніть списати борг з єдиного внеску до 3 серпня: алгоритм для недіючих ФОПів

Встигніть списати борг з єдиного внеску до 3 серпня: алгоритм для недіючих ФОПів

02.06.2020 року офіційно опублікований Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників» від 13 травня 2020 року № 592-IX, який набирає чинності з 01.01.2021 року.

10:05 25.06.2020

Розпорядження №9 від 23 червня 2020 року "Про заходи безпеки по боротьбі з поширенням коронавірусу на території Копичинецької міської ОТГ"

Розпорядження №9 від 23 червня 2020 року "Про заходи безпеки по боротьбі з поширенням коронавірусу на території Копичинецької міської ОТГ"

Копичинецька міська рада, беручи до уваги рішення засідань регіональної комісії з питань техногенно –екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації та місцевої комісії з питань техногенно –екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Гусятинській районній державній адміністрації, враховуючи рекомендації оперативного штабу з організації профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції на території Копичинецької міської ОТГ, інформує про заходи безпеки по боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції.

17:00 24.06.2020

З Днем фермера!

З Днем фермера!

З нагоди Дня фермера України, вітаємо всіх господарників Копичинецької міської ОТГ! Ваша праця є надзвичайно важкою та клопіткою. Бажаємо Вам щедрих врожаїв, наснаги до розвитку господарств. Дякуємо за Вашу соціальну підтримку жителів-пайовиків, надання допомоги у покращенні інфраструктури населених пунктів громади, турботу за медичну галузь в час пандемії. Здоров’я Вам та вашим сім’ям. З повагою, адміністрація Копичинецької міської ОТГ.

10:26 19.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь