Копичинецька громада
Kopychyntsi Territorial Community
Малий Герб України
gov.ua
державні сайти України
 

Новини

Дата: від до Скинути
18 Грудня, 2019 р., 11:33
Згідно Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг" та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг, які будуть у смартфоні або у планшеті, будуть безкоштовними. Держава в особі контролюючого органу Державної податкової служби вже розробила безкоштовну програму, якою зможуть безкоштовно користуватися всі. З 1 січня 2020 року в тестовому режимі запрацює для всіх підприємців.
04 Грудня, 2019 р., 17:02
Розпорядження про скликання 12 сесії.
14 Листопада, 2019 р., 11:44
До уваги споживачів, які мають пільги на оплату житловокомунальних послуг!   Звертаємо увагу на зміну порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг.  Починаючи з жовтня 2019 року відповідно до Закону України від 09.11.17 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» пільга надається у грошовій формі.  Розраховані органами соціального захисту населення суми пільг перераховуватимуться АТ «Ощадбанк» для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма). Пільговикам, які подали заяву до органу соціального захисту населення на отримання пільги готівкою, виплата буде здійснюватися  у готівковій формі у зазначений у заяві спосіб (банк або пошта). У зв’язку з цим платіж за послугу нараховується у повному обсязі, без врахування знижки, яка надається пільговику.  У разі отримання готівки пільговик має сплатити спожиті послуги повністю. Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перерахує надавачу послуг  АТ «Ощадбанк» (за наявності даних про номер мобільного телефону пільговик отримає інформаційне повідомлення від банку про проведені платежі). Враховуючи, що відповідний механізм запроваджується в Україні вперше, через неточності в даних з технічних причин можуть бути випадки ненарахування окремим особам суми пільги за жовтень 2019 року. У такому разі рекомендуємо звернутися до органу соціального захисту населення за місцем проживання. Сума пільги у такому випадку за жовтень буде донарахована в наступному місяці.
05 Листопада, 2019 р., 14:18
15 Жовтня, 2019 р., 11:53
СПАЛЮЮЧИ СУХУ ТРАВУ, ЛИСТЯ Й ЗАЛИШКИ СМІТТЯ, МИ ЗАВДАЄМО ШКОДИ ДОВКІЛЛЮ І ВЛАСНОМУ ЗДОРОВ’Ю
20 Вересня, 2019 р., 15:37
29 Серпня, 2019 р., 16:34
24 серпня в місті Копичинецькій ОТГ відбулися урочисті дійства з нагоди святкування 28-ї річниці Незалежності України та Дня міста. Розпочалися заходи з літературно-мистецької композиції ,,Україна – країна Європейська”, яку підготували діти – читачі дитячої бібліотеки під керівництвом завідуючої Турок Галини Миколаївни. Після урочистої промови та привітання мешканців міста та гостей міським головою Павлом Степановичем Лосиком, відбулася молитва за Україну, яку здійснили священики громади, а також проводилися виставки публічної бібліотеки для дорослих ,,Історія міста – частина історії України”, виставка дитячої бібліотеки ,,ЄС на книжковій полиці”, виставка музею театрального мистецтва Тернопільщини ,,Шануймо роду обереги”, святковий флеш-моб ,,Україна моя вишивана” (керівник Дереворіз Оксана Василівна) та відкриття дитячого майданчика біля центру дитячої та юнацької творчості. Окрасою стало Свято квітів, в якому взяли участь: магазин ,,Нівроку”, загальноосвітні школи, дитячий садок, геріатричне відділення, музична школа, центр культури та дозвілля, будинок дитячої та юнацької творчості, підприємці Белицький Тарас Олегович та Белицький Віталій Олегович. В супроводі духового оркестру відбулася урочиста хода та вишиванковий ланцюг до парку над ставом, де відбувся святковий концерт ,,Благослови мій Боже Україну” за участі 182 учасників. (режисер Руслана Савка та директор ЦКД Галина Штокал). Святкування супроводжувалися майстер-класами та іграми, які організували педагоги Центру дитячої та юнацької творчості, митців декоративного та прикладного мистецтва (Василь Бардачевский), спортивними змаганнями, катанням на моторному човні по ставу, різноманітними атракціонами та розваги. Копичинецька міська рада висловлює щиру подяку за організацію та проведення святкування священикам громади, міському голові, депутатам та членам виконавчого комітету Копичинецької міської ради. За надання спонсорської допомоги підприємцям: - Новоставському Богдану - Липці Василю - Дорогому Валентину - Вовку Михайлу - Круць Івану - Богоносу Івану - Вергун Ользі (бар-ресторан ,,Імператор”) - Мельнику Михайлу - Пук Галині (кафе ,,Білка”) - Чернишу Петру - Когут Наталії - Повражеку Володимиру - Белилицькому Тарасу - Белицькому Віталію - Ширяковій Любові - Любому Ігорю - магазину ,,М’ясна лавка” - Підлипському Ігорю. За проведення спортивних змагань – Балабуху Андрію. За нагородження учасників квіткових композицій - магазину ,,Єва”. За катання дітей на моторному човні - Чернишу Петру, Клизубу Андрію та громадській організації ,,Рибалок Копичинець”. Усім небайдужим мешканцям міста, хто брав участі у толоках та прикрашанню міста. Всім дякуємо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь